Het Mooiste Reisaanbod Voor Het Krugerpark + Tips! - Zuid-Afrika

Published Dec 13, 21
7 min read

Beste Reistijd Zuid Afrika - Wat Is De Beste Tijd Om Naar Zuid

In de wintertijd is het in Zuid-Afrika 1 uur later. Welke stekker heb ik nodig voor Zuid-Afrika? In Zuid-Afrika worden stopcontacten van type D, M en N gebruikt, dat zijn stekkers met drie pinnen. Je hebt dus een reisstekker nodig als je naar Zuid-Afrika gaat. Deze kun je van tevoren kopen via de ANWB, maar zijn ook in Zuid-Afrika overal verkrijgbaar.

* Visum en vaccinatie informatie correct op 14 januari 2020. Deze informatie is gevonden op . Zorg dat je altijd up-to-date informatie opzoekt bij officiële bronnen voordat je je reis boekt. – Wat te doen in Kaapstad: 15 tips– De beste tips voor de Garden Route van Zuid-Afrika– Top 10 Zuid-Afrika van een reisjournalist– Kitesurfen in Zuid-Afrika: de wind achterna op de Westkaap Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegtickets, hotel deals en autohuur.

De Beste Reistijd Voor Het Krugerpark - Klimaatinfo

Zuid-Afrika is een prachtige en fascinerende vakantiebestemming. Jaarlijks reizen duizenden toeristen af naar dit vakantieoord om bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan Kaapstad en de verschillende natuurparken. Bij het boeken van een (rond)reis door Zuid-Afrika is het belangrijk om rekening te houden met de beste reistijd Zuid Afrika - Drakensbergen. Hoewel Zuid-Afrika het gehele jaar door geschikt is voor een vakantie, dien je wel met een aantal zaken rekening te houden.

Wat is voor jouw vakantie naar Zuid-Afrika de beste reisperiode? Zijn er bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden? Wat je moet weten over de temperatuur in Zuid-Afrika Aangezien Zuid-Afrika op het zuidelijk halfrond ligt, zijn de seizoen omgedraaid in vergelijking met Nederland. Je kunt de Nederlandse zomer dus inwisselen voor de Afrikaanse winter, en andersom geldt precies hetzelfde. Johannesburg.

Beste Reistijd Voor Vakantie In Zuid-afrika - Kaapstad Magazine

Klimaat Krugerpark – Temperatuur • Beste reistijd • WeerZuid-Afrika: avontuur, wildparken, roadtrip - De Planeet Reizen


Kruger Park South Africa   reizenReizen met kinderen Zuid-Afrika Travelnauts Gezinsreizen


Uiteraard is de gemiddelde temperatuur in Zuid-Afrika ook afhankelijk naar welk gedeelte je afreist. Zuid-Afrika kent namelijk een zeeklimaat, een mediterraan klimaat, een woestijnklimaat, een steppeklimaat en tenslotte ook nog een tropisch klimaat. Over het algemeen kun je zeggen dat de maanden mei tot oktober de beste maanden zijn om een bezoek te brengen aan Zuid-Afrika.

De beste reistijd Zuid-Afrika voor een bezoek aan het Krugerpark Ben je een fervent liefhebber van wilde dieren en wil je deze graag in levende lijve zien? Dit kan bijvoorbeeld in het Krugerpark. Als dit een droom van je is, dan doe je er goed aan om Zuid-Afrika te bezoeken tijdens de wintermaanden.

Klimaat Krugerpark – Temperatuur • Beste Reistijd • Weer

De wilde dieren concentreren zich in deze periode niet alleen rondom de drinkplaatsen, maar ook is het overdag niet zo warm en groen. Tijdens de zomerperiode is het vanwege al het groen en hoge gras een stuk lastiger om leeuwen, giraffen en antilopen te spotten. En dat is voor jou nu juist wel de reden dat je een vakantie boekt naar Zuid-Afrika.

Bovendien kan er ook flink wat regen vallen. Wil je liever tijdens het hoogseizoen een reis boeken naar Kaapstad? Doe dit dan vanaf half november tot ongeveer begin januari. De temperatuur loopt dan op naar zo’n 30 graden Celsius en ook aan de stranden van Kaapstad en Durban is het dan heerlijk vertoeven.

Beste Reistijd Zuid-afrika - Reis-expert

De rest van de tijd is het wel wat drukker, maar je geniet er absoluut van het mooie weer. Als je wilt kun je in Kaapstad zelfs de jaarwisseling vieren. Je bent in ieder geval verzekerd van een warme overgang van oud naar nieuw. Wel moet je rekening houden met veel drukte vanwege de schoolvakanties.

Dit betekent dat warme kleding tijdens deze onmisbaar is. Deze kou is er omdat deze plaatsen zo’n 1. 700 meter boven de zeespiegel liggen. Gelukkig schijnt overdag wel de zon. Je kunt ook in de zomermaanden een bezoek brengen aan deze twee plaatsen, maar houd er wel rekening mee dat het in de zomermaanden wat natter is in Johannesburg en Pretoria.

Kruger Park Zuid-afrika Safari

De Big Five spotten in het Krugerpark, de Tafelberg beklimmen en uitkijken  over Kaapstad en de lekkerste wijnen van Zuid-Afrika pro…   Afrika, Zuid  afrika, VakantieKorte reis Zuid-Afrika - Johannesburg & Krugerpark
Tips voor reizen naar Zuid-Afrika Wil je graag wandelen in Zuid-Afrika of ben je liefhebber van buitenactiviteiten? De maanden juni tot en met september zijn bij uitstek geschikt voor buitenactiviteiten. Je hebt dan bovendien de meeste kans om wilde dieren te zetten. Verblijf je in de oostelijke hooglanden? Neem dan altijd een winterjas mee, want ’s nachts kan het erg koud zijn.

Het is zwoel en tropisch langs de Indische Oceaan. Bovendien wordt deze regio gekenmerkt door een hoge luchtvochtigheid. Lesotho kun je maar beter ontwijken. In de zomer kan het daar soms uitlopen op overstromingen en daar wil je liever niet bij zijn. Zuid-Afrika is op zijn mooist tijdens het voor- en najaar.

Safari Zuid-afrika Rondreizen - Zuid-afrika Reizen

Probeer de schoolvakanties (december en januari) in Zuid-Afrika zoveel mogelijk te vermijden. Er is dan sprake van topdrukte en bovendien schieten de prijzen van accommodaties ook dan fors omhoog. Goedkoop op reis naar Zuid-Afrika Wil je goedkoop op vakantie naar Zuid-Afrika? Zorg dan dat je je vakantie zo vroeg mogelijk van tevoren boekt.

Dit scheelt je de nodige euro’s bij het boeken van je vliegtickets en accommodaties. Verder kun je volop besparen door de schoolvakanties in Zuid-Afrika te vermijden. De prijzen liggen dan een stuk hoger dan wanneer je buiten de schoolvakanties om een vakantie boekt naar Zuid-Afrika. Met een gemiddelde minimale temperatuur van 20 graden Celsius is het in ieder geval te allen tijde volop genieten van een reis naar Zuid-Afrika.

Goedkope Safari In Het Krugerpark In Zuid-afrika

Je hebt alle tools in handen om er een geslaagde reis van te maken. Of je nu wilde dieren gaat spotten in het Krugerpark of dat je een weekje doorbrengt in Kaapstad, een vakantie naar Zuid-Afrika is er eentje om nooit meer te vergeten. Het is dan ook onze wens dat je volop geniet van je reis naar dit fantastische continent en we zijn ervan overtuigd dat je voldaan huiswaarts keert.

Op deze gevarieerde reis bezoek je twee indrukwekkende gebieden van Zuid-Afrika. We beginnen in en rond het aangename Kaapstad, aan de voet van de Tafelberg en verkennen de ruige kustlijn met mooie stranden en baaien. Vervolgens vliegen we naar het noordoosten, schuin boven Johannesburg, voor een safari in het beroemde Kruger nationaal park.

Beste Reistijd Voor Vakantie In Zuid-afrika - Kaapstad Magazine

Zuid Afrika zelf regelen   Reisroute Johannesburg tot Kaapstad 4 / 5 wekenWelk klimaat heeft Kaapstad en wat is de beste reistijd voor een vakantie naar Zuid-Afrika of een safari in het Kruger Park? Afrika, Zuid afrika, Kaapstad


We zitten waarschijnlijk met onze neus tegen het raampje geplakt tijdens de schitterende tocht over de Panoramaroute, langs Blyde-rivier Canyon naar Pretoria. Als je wilt, kun je een bezoek brengen aan Johannesburg. Beklim de Tafelberg in gevarieerd Kaapstad Dag 1 Amsterdam - Kaapstad Dag 2 Kaapstad, optioneel bezoek Robbeneiland, Dag 3 Kaapstad, excursie Kaap de Goede Hoop en Boulders Beach, We vliegen van Amsterdam naar het veelzijdige Kaapstad. St. Lucia.

De beroemde Tafelberg torent overal bovenuit en de steile bergwanden geven het bruisende, stadse leven een bijzonder karakter. Vaak ligt er een 'tafelkleed' over de berg, een dunne deken van wolken of mistflarden. Je kunt je met een kabelbaan naar boven laten brengen. Dat is nog eens een makkelijke en leuke manier om de berg op te gaan.

Klimaat Krugerpark – Temperatuur • Beste Reistijd • Weer

In Kaapstad is van alles te doen. De oude haven, het Victoria & Alfred Waterfront, is hét uitgaanscentrum van de stad. Hier vertrekken bootjes naar Robbeneiland, de beruchte gevangenis waar Nelson Mandela bijna 20 jaar gevangen heeft gezeten. Het Two Oceans aquarium ligt vlakbij en als het je niet lukt om af te 'kicken' van een beeldscherm, is er een mega Imax theater om de hoek.

Navigation

Home

Latest Posts

Familiecamping Limburg Met Zwembad

Published May 20, 22
11 min read

Pcr Test Vakantie Hoe Lang Geldig

Published Mar 28, 22
3 min read

Hoe Aantonen Dat Je Corona Hebt Gehad Vakantie

Published Mar 21, 22
8 min read